Nyt pitäs verkkosorsastaa. Aika hankala juttu, ensin en ymmärtänyt yhtään mitään, löi tyhjää. Mutta sitten kun olin lukenut tehtävänantoa ja esimerkkejä jonkin aikaa alkoi vähän valjeta. Mutta miten sen siirtäisi omaan työhön? Miten Taidetiistaissa sitä voisi hyödyntää, tai päivä- tai perhekerhossa? Liittyisikö sorsastus jotenkin käsiteltäviin aiheisiin, vai vanhemmille jotakin jotenkin.... Meillähän on taas tulossa kevätjuhlat, voisiko siihen pyytää kommentteja ja ideoita FB:n kavereilta. Ida-Maria vastasikin että näin voisi tehdä. Joten olen juuri laittanut FB:n profili sivulleni kysymyksen aiheeseen liityen. Jään odottelemaan saanko yhtään vastausta. Pitäsköhän sitä tässä viikonloppuna useammin kysellä, kun FB:ssä pitää melkein päivystä että oma asia ei mene piiloon kun sinne tahtoo tulla paljon ihmisiltä omia kirjoituksia.

Kävin katsomassa tänään sunnuntaina oliko tullut ehdotuksia kevätjuhlan suhteen, no eipä ollut. En ollut välillä päivittänyt asiaa, joten kirjoitin uuden kommentin. Katsotaan nappaako nyt, mukana on syötti.

Kallaveden kirkko Wiipediassa: lyhyt kuvaus sijainnista,valmistus vuosi, vihkimispäivä, suunnittelija, kuvaus tiloista ja uruista ja pieni kuva kirkkosalista. Onko kirkkosali toiselta nimeltä lastenhuone? Sillä tekstin loppupulella on virke: Rakennuksen lastenhuoneessa on mahdollista osallistua jumalanpalvelukseen?

Kävin kurkkamassa Avainklubiin. Kaikki sivut eivät tietenkään avautuneet minulle, olisi pitänyt kirjautua sinne. Mutta aika kiinnosta sivusto se oli, sinne voi heitellä ideoita tuotekehittelyyn. Mutta toimisiko se seutakunnan näkövinkkelistä, miksi ei jos se olisi erillinen aate-pohjainen sivusto ja sinne pystyisi omia ehdotuksia laittamaan. Siellä pitäisi olla kyllä jokin nimetty henkilö joka seuraisi mitä sinne ehdotetaan. Paitsi silloin se olisi kuin keskustelufoorumi.?

Kirkonsuuntaviivat sivusto oli kiinnostava myös. Siellä oli hyvin tietoa jos haluaa verkkokeskustelijaksi. Sekä muuta kiinnostavaa.

Tehtävänä oli myös lukea eri kirjoituksia. Lukemistani kirjoituksista mieleeni jäi päällimmäiseksi Janne Ruohiston:osaamisen jakaminen: Miksi ihmiset auttaisivat toisiaan? Hän vastaa, että tähän vaikuttaa  1. Yhteisöllisyys, 2. oppiminen 3. arvostus ja 4. menestyminen. Eli antamalla saat itsellesi enemmän. Ja itse olen ehdottomasti samaa mieltä.

Ei anna sorsastus nyt saalista. Olenkohan ymmärtänyt tehtävän oikein, jotenkin tuntuu että mennäänkö metsään. En pässyt kenenkään blogeja kommentoimaan kun kukaan ei ollut vielä tehnyt niitä tästä kahdeksannesta tehtävästä ja sorsastus ei anna tulosta ja ja ja...... no näillä mennään nyt.