Kävin juuri tekemässä fb:n oman ekan sivun. Tein sen nimellä Taidetiistain fani-sivu. Se jäi vähän kesken koska ei ollut kotikoneella yhtään Taidetiistain kuvaa, minkä olisin laittanut siihen. Mutta ensi viikon alussa voin sen lisätä töissä.  Tosin maanantaina on aika hulina päivä tiedossa. Meille tulee valokuvaaja ottamaan lapsista ryhmä-, yksityis- ja perhekuvia. Sekä uusi opiskelija aloittaa, joten hänelle kuuluu perehdyttäminen.

Ryhmän perustaminen tapahtuu lähiaikoina, olisko se käsitöihin liittyvää vai lapsityöhön liittyvää vai seurakunnan "jumpparyhmän" oma ryhmä. Hirrvveen vaikee...

 

Mutta nyt kummitytön synttäreille.

-----------------------------------------------

Synttäreiltä palattuani teinkin heti fb:n ryhmän. Sen tekeminen olikin helpompaa kuin sivun luominen sen jälkeen kun oli keksinyt mikä ryhmä se olisi. Ryhmän nimeksi tuli Kirjavinkit ja osoite: https://www.facebook.com/groups/348040788569953/  ja ajatuksena on että jäsenet voivat kertoa ja  jakaa toisilleen hyviä kirjavinkkejä. Ajattelen että jos ryhmä alkaisi elää, niin sieltä saisi hyviä vinkkejä sekä harrastuksiin että työhön. Sitä jäin miettimään, että voikohan ryhmää myöhemmin vaihtaa esim. suljetusta avoimeksi. Tai muita asetuksia muuttaa jos sen ryhmän luonne muuttuu.